Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Logo Auto AZ

AUTOFINANCIERING.

OOK DE FINANCIËLE AUTOZAKEN DIRECT GEREGELD.

 
Heeft u de auto van uw dromen gevonden?
Wij vertellen u niet alleen graag alles over de auto, maar ook alles over de meest aantrekkelijke financiële mogelijkheden. Wij vinden dat het financieren van een auto snel, betrouwbaar en zorgeloos moet zijn. Daarom werken wij samen met ALPHERA Financial Services. Zij hebben ruim 10 jaar ervaring op het gebied van autofinancieringen. Kwaliteit en service staan daarbij voorop. En u bent degene die daarvan profiteert.

Financiering op maat
Afhankelijk van uw wensen, kunt u een gedeelte of zelfs het gehele bedrag van de auto financieren. De financiering is bovendien volledig af te stemmen op uw financiële en fiscale situatie. U kunt hierbij kiezen uit een vaste of een variabele rente. Dit biedt u zekerheid of juist of flexibiliteit. Kosten zoals reparatie, onderhoud, vervanging van banden en bijvoorbeeld uw autoverzekering zijn niet inbegrepen in het maandbedrag. Hier zorgt u namelijk zelf voor. U kunt de maandlasten verlagen door een aanbetaling te doen of een slotsom af te spreken.

Heeft u nog vragen of zou u graag een persoonlijk voorstel hebben?
Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

VOOR DE ZAKELIJKE RIJDER

Is uw oog gevallen op een nieuwe auto of occasion die u zakelijk wilt aanschaffen? Wij bieden u twee interessante financieringsvormen. Met deze financieringsvormen betaalt u de kosten voor de auto gespreid, profiteert u van diverse fiscale voordelen en investeert u zonder liquiditeitsverlies.

Kiest u voor zekerheid of flexibiliteit?
U kunt kiezen uit de financieringsvormen ALPHERA Financial Lease en ALPHERA Executive Plan. Met ALPHERA Financial Lease kiest u voor zekerheid. U heeft een vaste looptijd en rente. Hierdoor weet u van tevoren waar u aan toe bent. U betaalt uw auto namelijk tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug. Tussentijds extra aflossen is mogelijk tegen bijbetaling. Na afloop van het contract is de auto van u. Blijft u liever flexibel? Kies dan voor ALPHERA Executive Plan. Hierbij heeft u een variabele looptijd en rente. De looptijd is variabel, doordat u tussentijds boetevrij extra bedragen kunt aflossen of het gehele bedrag in één keer kunt inlossen.

De voordelen
Het financieren van uw nieuwe auto of occasion met ALPHERA Financial Lease of ALPHERA Executive Plan biedt een aantal belangrijke bedrijfsvoordelen:

 • U betaalt aantrekkelijke, vaste maandbedragen;
 • U kunt de maandlasten verlagen door een aanbetaling te doen of een slotsom af te spreken;
 • De auto staat op uw bedrijfsbalans;
 • U profiteert van fiscale voordelen, als btw-teruggaaf, fiscale afschrijving of startersaftrek;
 • U heeft geen kilometerbeperking;
 • Zaken als reparatie, onderhoud, bandenvervanging en verzekering regelt u zelf;
 • U kunt uw financiering uitbreiden met een verzekering van ALPHERA Financial Services.

WILT U MEER WETEN?

Kom gerust eens langs in onze showroom. Of neem contact met ons op. Wij doen u graag een passend aanbod!

VOOR DE PARTICULIERE RIJDER

U heeft de auto van uw dromen gevonden in ons aanbod. Wellicht heeft u genoeg eigen middelen om de auto zelf te betalen, maar dan kunt u met dat geld geen andere leuke dingen meer doen. In dat geval is een financiering een uitstekend idee. U stapt direct in uw nieuwe auto en betaalt hiervoor een maandelijks bedrag dat geheel is afgestemd op uw persoonlijke financiële situatie.

Welke financieringsvorm past bij uw persoonlijke financiële situatie?
Privé heeft u de keuze uit twee verschillende financieringsvormen; ALPHERA Private Finance en ALPHERA Autoplan. Met ALPHERA Private Finance financiert u uw nieuwe auto of occasion met zekerheid. De looptijd en de rente staan namelijk vast. Zo weet u gedurende de gehele looptijd waar u aan toe bent. Tussentijds extra aflossen is mogelijk tegen bijbetaling. Na afloop van het contract is de auto van u. Blijft u liever flexibel? Kies dan voor ALPHERA Autoplan. De looptijd staat niet vast. De rente is namelijk variabel en u mag tussentijds boetevrij extra bedragen aflossen of het hele bedrag in één keer inlossen.
 
De voordelen

 • U betaalt aantrekkelijke, vaste maandbedragen;
 • U kunt de maandlasten verlagen door een aanbetaling te doen of een slotsom af te spreken;
 • U heeft geen kilometerbeperking;
 • Zaken als reparatie, onderhoud, bandenvervanging en verzekering regelt u zelf;
 • U kunt de financiering uitbreiden met een verzekering van ALPHERA Financial Services.

WILT U MEER WETEN?

Kom gerust eens langs in onze showroom. Of neem contact met ons op. Wij doen u graag een passend aanbod!