Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Logo Auto AZ

Zorgeloos rijden

U wilt zo lang mogelijk zorgeloos rijden in een betrouwbare occasion zonder onverwachte kosten voor onderhoud en reparatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Voor een vast laag maandbedrag bieden wij u:

  • Een betrouwbare occasion naar keuze
  • Alle benodigde reparatie en onderhoud
  • Pechhulp in heel Europa
  • Mobiliteits- en BOVAG Garantie voor de totale duur van het leasecontract

En dit alles... zonder fiscale bijtelling! Uiteraard blijven wij bij dit alles ook nog de hoogstaande service en kwaliteit bieden die onze klanten van ons gewend zijn. In 4 stappen verzekerd van zorgeloos autorijden!

leasing 

Stap 1: U zoekt een ‘nieuwe' occasion!

Bent u op zoek naar een ‘nieuwe' occasion? Kies dan bij Auto AZ uw "nieuwe" occasion uit. Vervolgens vraagt u onze verkoperadviseur naar een indicatie van het maandbedrag.

Stap 2: U krijgt een offerte!

Onze verkoopadviseur geeft u een indicatie van het maandbedrag waar alle variabele autokosten in verwerkt zijn. Dat zijn alle kosten die u aan een auto kunt hebben naast verzekering, wegenbelasting en brandstof. Kortom u weet dus al voordat u over gaat tot aanschaf van de auto precies wat uw kosten aan afschrijving, onderhoud, reparatie (zelfs bij pech onderweg) en banden zullen zijn.

Stap 3: U maakt uw aankoop definitief!

Om de offerte definitief te maken hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. U vult samen met de verkoper on-line het aanvraagformulier in. Binnen een half uur heeft u antwoord op uw aanvraag.

Stap 4: U rijdt zorgeloos auto tegen een vast bedrag per maand!

Na goedkeuring van uw aanvraag spreekt u met de verkoper af op welke datum de auto zal worden afgeleverd en dus per wanneer u kunt rijden in uw ‘nieuwe' occasion.

Vragen?

Bel ons gerust op nummer 045 572 84 84, of kom langs in onze showroom.