Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Logo Auto AZ

Onderhoud en service

Het is vanzelfsprekend dat u voor een autobedrijf kiest waar u op kunt bouwen. Want wat is er beter dan een auto die u niet in de steek laat en waar u elke dag van kunt genieten? Auto AZ JAMES Service is hét alternatief voor de merkdealer op het gebied van onderhoud, reparatie en APK, mét behoud van fabrieksgarantie!

Professioneel en vakkundig onderhoud, van alle merken auto's, is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast ‘ontzorgen' wij de klant met o.a. onze breng- en haalservice of vervangend vervoer. Kortom, Auto AZ levert topservice tegen een optimale prijs.

Onder deze topservice valt onder andere:

 • Haal- en breng service of vervangend vervoer
 • 100% behoud van de fabrieksgarantie
 • Altijd één vaste contactpersoon
 • Gratis reiniging van uw auto
 • Compleet wagenparkbeheer
 • Milieuvriendelijk onderhoud

Ontzorgen

Als automobilist droom je natuurlijk van een ‘leven zonder autozorgen'. Auto AZ helpt daaraan mee door haar klanten merkonafhankelijke topservice te bieden. Een voorbeeld daarvan is de haal- en brengservice of het regelen van vervangend vervoer. Zo wordt de onderhoudsbeurt uitgevoerd zonder dat u de auto écht hoeft te missen, en zonder lang wachten bij de garage. Daarnaast krijgt u uw auto altijd gereinigd terug.

100% behoud van fabrieksgarantie

Onze specialisten beschikken over alle kennis, technische informatie, onderdelen en apparatuur om auto's van alle merken te onderhouden. Onderhoud en reparatie gebeurd bij Auto AZ conform de richtlijnen en specificaties van de autofabrikant, en uitsluitend met originele of gelijkwaardige onderdelen. Zo blijft uw fabrieksgarantie altijd behouden.

Auto AZ is gecertificeerd door de Stichting Duurzaam Repareren. Dat betekend dat u door voor Auto AZ in Landgraaf te kiezen altijd kiest voor een milieuvriendelijke en duurzame oplossing.

Auto AZ werkt in úw voordeel

Kortom, voor het onderhoud aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Auto AZ biedt u uitstekende en vriendelijke service met één vaste contactpersoon. U ervaart de kwaliteit van de merkdealer, maar dan voor de prijzen van een multimerkgarage. Dat bedoelen we bij Auto AZ nou met ‘leven zonder autozorgen'.

Maak nu een afspraak

AIRCONDITIONING REFRESHMENT ACTIE

Voor rijplezier zonder vuiltje aan de lucht

Tijd voor een schone start, voor een gezond klimaat in uw auto. U laat met een gerust hart de airco blazen tijdens de komende warme dagen.

U kunt kiezen uit twee soorten pakketten: reinigen of compleet.

Koelt uw airconditioning niet meer zo goed als eerder en u heeft last van nare luchtjes? Maak dan gebruik van de Auto AZ Airconditioning Service 'Compleet'. Wilt u alleen van de nare luchtjes af dan kunt u ook kiezen voor de service 'reinigen'

onze twee servicepakketten:

Aircoservice 'Reinigen' nu voor € 39,-

 • Ziektekiemen en nare luchtjes verdwijnen;
 • Vertraagt aangroei van nieuwe bacteriën;
 • Laat een frisse geur achter.

  

Aircoservice 'Compleet' nu voor € 99,-

 • Leegtrekken en opvangen van het koudemiddel uit uw aircosysteem (vacumeren);
 • Lek- en druktest;
 • Terugplaatsen van het opgevangen koudemiddel;
 • Inclusief Service 'Reinigen'

- Ziektekiemen en nare luchtjes verdwijnen;
- Vertraagt aangroei van nieuwe bacteriën;
- Laat een frisse geur achter.

> ACTIE: Bij service 'Compleet' tijdelijk gratis aanvullen met nieuw koudemiddel tot hoeveelheid fabrieksopgave!