Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Logo Auto AZ

Auto AZ, uw alternatief voor Wagenparkbeheer!

Laten we eerlijk zijn, er is geen moment dat een onderhoudsbeurt aan één van uw bedrijfs- of leaseauto's gelegen komt. Want wat is het een gemis wanneer er een auto weg is voor een onderhoudsbeurt. Auto AZ JAMES Lease Service snapt dit als geen ander en probeert dit gemis dragelijk te maken met bijvoorbeeld een haal- en brengservice of vervangend vervoer.

Auto AZ JAMES Lease Service is hét alternatief voor de merkdealer op het gebied van onderhoud, reparatie, APK en auto lease, mét behoud van fabrieksgarantie! Professioneel en vakkundig onderhoud, van alle merken auto's, is voor ons vanzelfsprekend. Kortom, Auto AZ JAMES Lease Service levert topservice tegen een optimale prijs. Onder deze topservice valt onder andere:

  • Haal- en breng service of vervangend vervoer
  • 100% behoud van de fabrieksgarantie
  • Altijd één vaste contactpersoon
  • Gratis reiniging van uw auto
  • Compleet wagenparkbeheer
  • Milieuvriendelijke onderhoud

Ontzorgen

Als zakenman of -vrouw droom je natuurlijk van ‘zaken doen zonder auto zorgen'. Een voorbeeld daarvan is de haal- en brengservice of vervangend vervoer, waardoor er gewoon doorgewerkt kan worden tijdens de onderhoudsbeurt van een leaseauto of bedrijfswagen. Interessant, niet alleen voor de berijder maar ook voor de werkgever, want tijd is geld. Als de auto klaar is wordt deze van binnen en buiten schoon weer bij de berijder afgeleverd. Bij Auto AZ staat het ‘ontzorgen' van de klant centraal, en dat voor een optimale prijs.

100% fabrieksgarantie

Onze specialisten beschikken over alle kennis, technische informatie, onderdelen en apparatuur om auto's van alle merken te onderhouden. Onderhoud en reparatie gebeurd bij Auto AZ conform de richtlijnen en specificaties van de autofabrikant, en uitsluitend met originele of gelijkwaardige onderdelen. Zo blijft uw fabrieksgarantie behouden. Daarnaast is Auto AZ gecertificeerd door de Stichting Duurzaam Repareren. Dat betekend dat u door voor Auto AZ in Landgraaf te kiezen altijd kiest voor een milieuvriendelijke en duurzame oplossing.

Compleet wagenparkbeheer

Auto AZ biedt u compleet wagenparkbeheer onder één dak. U bent dan verzekerd van zorgeloze mobiliteit en alles wat daar mee samenhangt. Uw aanspreekpunt bij Auto AZ geeft u inzicht in de status van uw complete wagenpark door middel van persoonlijk afgestemde rapportages. Auto AZ werkt met een centrale, uniforme en transparante facturatie. Uiteraard op basis van goedkeuring vooraf. Zo heeft u altijd maximale grip op de onderhoudskosten van uw wagenpark.

Meer informatie over onderhoud

Auto AZ werkt in úw voordeel

Of u nu een privéauto rijdt of een compleet wagenpark mobiel wilt houden, u bent bij ons aan het juiste adres. Auto AZ biedt u uitstekende en vriendelijke service. U ervaart bij ons de kwaliteit van de merkdealer maar dan voor de prijzen van een multimerkgarage. Dat bedoelen we bij Auto AZ nou met ‘zaken doen zonder autozorgen'.

Uw voordeel meten?

Overtuig uzelf, neem contact op met Rick Cremers voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek via telefoonnummer 045-572 84 84.